Posnetek: dveletnik pri očetovem grobu razstavlja igračke

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Čustveni posnetek dečka pri grobu očeta.
Oglej si celoten članek

Jessica Pillinger, mama dveletnega dečka Harveya je nedavno objavila posnetek, na katerem njen sin pri očetovem grobu prepeva 'Bye, bye, daddy'. 33-letni Darren Langton je nenadoma umrl le nekaj dni pred prvim rojstnim dnevom svojega sina oktobra leta 2017. Mrtvega sta ga v družinskem domu v Dorchestru našla žena in njun sin, reševalci mu niso več mogli pomagati. Njegova smrt je še do današnjega dne zavita v meglo, policija je pri primeru zapisala "nepojasnjene okoliščine smrti".

Deček je ostal sam z mamo; vsak teden obiskujeta pokopališče. Deček tam očetu kaže svoje igračke, medtem ko mama ureja grob pokojnega moža.

Čustveni posnetek prikazuje dečka, ki leži pri grobu na tleh, se igra s svojimi igračkami in prepeva pesmico. Mama je posnetek objavila v želji, da bi pokazala, kako ima njen sin posebno vez s svojim očetom, čeprav je ta pokojni. "Mislim, da posnetek prikazuje realnost za številne otroke, ki so izgubili svojega starša. Iz posnetka se lahko razbere, da je Harvey dobro. Ve, da očka ni tu, ne razume pa, da je umrl," je mlada vdova povedala za britanski Mirror.

Dodala je še upanje, da bo s posnetkom in svojo izkušnjo pomagala tudi drugim staršem, ki se z majhnimi otroki znajdejo v podobni situaciji.

Šok Dosegla, da so izkopali krsto umrlega otroka in odkrila, da je prazna

Magazin Brez sramu: Kradel darila na sinovem grobu, tako ga je ujel

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:18 14. Junij 2019.

    Mali dela to, kar so ga naučili. Pa menda resnično ne verjamete, da dveletnik ve, da je tam njegov oči …

  • 16:04 14. Junij 2019.

    Google je plačal za vsak teden na spletu od doma od 4000 do 9000 euros.i so prejeli prvi mesec 20974 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.