Posnetek strmoglavljanja letala

Po spletu je zaokrožil neverjetni posnetek, v katerem Boeing 747 kmalu po vzletu iz letalskega oporišča v okolici Kabula, strmoglavi.
Oglej si celoten članek

V nesreči je umrlo najmanj sedem članov posadke. Kot je videti je letalo za trenutek obstalo v zraku, se nagnilo na stran, se obrnilo še v drugo, nato pa počasi padlo na tla. Sledila je močna eksplozija.

Posnetek, ki je zaokrožil po spletu je posnet s fotoaparatom, ki je bil pritrjen na vetrobransko steklo vozila. Ali gre za verodostojen posnetek ali ne strokovnjaki še niso ugotovili.

So pa odgovornost za nesrečo že prevzeli talibani, medtem ko predstavniki Nata trdijo, da niso seznanjeni, da bi šlo za teroristično dejanje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 21:57 1. Maj 2013.

    Ker je 737 ameriške izdelave padec ni nič nenavadnega. Zaplete se, ker je bilo to v Afganistanu. So na avion …

  • 15:50 1. Maj 2013.

    Po posnetku sodeč je bil res prevelik kot vzpenjanja, zmanjkalo mu je moči in padel je v kovit. Če bi …

  • 13:36 1. Maj 2013.

    zurnalcek samo ti si pa vsepovsod pameten

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.