Svet
48 ogledov

Posnetek strmoglavljanja letala

Letalo PrtScr You tube
Po spletu je zaokrožil neverjetni posnetek, v katerem Boeing 747 kmalu po vzletu iz letalskega oporišča v okolici Kabula, strmoglavi.

V nesreči je umrlo najmanj sedem članov posadke. Kot je videti je letalo za trenutek obstalo v zraku, se nagnilo na stran, se obrnilo še v drugo, nato pa počasi padlo na tla. Sledila je močna eksplozija.

Posnetek, ki je zaokrožil po spletu je posnet s fotoaparatom, ki je bil pritrjen na vetrobransko steklo vozila. Ali gre za verodostojen posnetek ali ne strokovnjaki še niso ugotovili.

So pa odgovornost za nesrečo že prevzeli talibani, medtem ko predstavniki Nata trdijo, da niso seznanjeni, da bi šlo za teroristično dejanje.

Komentarjev 5
  • Bozan Zabjek 21:57 01.maj 2013.

    Ker je 737 ameriške izdelave padec ni nič nenavadnega. Zaplete se, ker je bilo to v Afganistanu. So na avion Talibani izstrelili šest raket, da je eksplodiral. Kaj, ni bilo rakete, ja potem bodo pa morale priče dokazati, da posnetek ...prikaži več ni ponaredek. Iz Američanov se pa ne sme norca delat, še mediji jih imajo za bogove.Boste videli drugačen posnetek čez tri dni, kot v Bostonu!

  • tomaz 15:50 01.maj 2013.

    Po posnetku sodeč je bil res prevelik kot vzpenjanja, zmanjkalo mu je moči in padel je v kovit. Če bi bil malo višje bi mu mogoče še uspel manever, saj mu je zmanjkalo le kakih 20 metrov višine, da bi se izvlekel...

  • chamil 13:36 01.maj 2013.

    zurnalcek samo ti si pa vsepovsod pameten