Posnetek: Zrušil se je del viadukta na avtocesti

Foto: Twitter/Vigili del Fuoco
Foto: Twitter/Vigili del Fuoco
K sreči ni bilo žrtev, saj je bil ta del avtoceste zaprt.
Oglej si celoten članek

Na severu Italije se že dva tedna soočajo z obilnimi padavinami. Najhuje je v pokrajini Piemont, kjer so morali z območja Alessandrije, južno od Torina, evakuirati 200 ljudi. Približno 600 jih je odrezanih od sveta zaradi poplavljanja tamkajšnjih rek. Eno osebo naj bi pogrešali. 

Oblasti so morale evakuirati tudi 500 ljudi iz pokrajine Valle d'Aosta, kjer je več plazov zasulo ceste. V bližini Savone se je popoldne zrušil del viadukta na avtocesti v smeri proti Torinu. K sreči je bil ta del avtoceste zaprt. 

Viadukt naj bi se zrušil, ker ga je zadel obsežen plaz. Predstavnika podjetja SIAS, ki upravlja za avtocestami na tem območju, je dejal, da še preučujejo situacijo, tako ne vedo, koliko časa bo avtocesta na tem odseku zaprta. Zaradi varnosti so namreč zaprli avtocesto v obe smeri, navaja Reuters. 

Ujeti avti in ljudje Video: V Genovi se je zrušil 100-metrski viadukt prek avtoceste

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.