Nove podrobnosti nesreče, v kateri je nosečnica ostala brez nog

Foto: Foto: Ivica Galović/Pixsell
Foto: Foto: Ivica Galović/Pixsell
Nove podrobnosti tragične nesreče, v kateri je bila hudo poškodovana nosečnica.
Oglej si celoten članek

Včeraj smo poročali o tragični prometni nesreči, ki se je zgodila v soboto zvečer v naselju Kuršanac pri Čakovcu na Hrvaškem. 

Vinjen voznik je z veliko hitrostjo trčil v 21-letno nosečnico, ki je pred sabo potiskala otroški voziček in v nesreči ostala brez obeh nog. Otrok v vozičku je ostal nepoškodovan, saj je mama, ko je videla, da se jima z veliko hitrostjo približuje avtomobil, voziček potisnila stran od sebe. 

A po nesreči prihajajo na dan nove podrobnosti. 38-letni voznik, ki je bil pod vplivom alkohola, je pripeljal z neprilagojeno hitrostjo in je, potem ko je trčil v nosečnico in ograjo, zavrtel volan in z vzvratno vožnjo še enkrat zapeljal čez poškodovano peško.

Grozljivka Pijan z veliko hitrostjo v nosečnico, ki je ostala brez obeh nog

Nato je po poročanju hrvaškega portala 24.sata s kraja nesreče pobegnil, našla ga je šele policija. Krajani so v šoku, mnogi menijo, da je voznik z vzvratno vožnjo namerno še enkrat poškodoval peško.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • mph
    10:17 18. Junij 2019.

    Pošastno, si ne morem zamislit, da greš na sprehod z otrokom in zaradi enega smrdljivega gnusnega pijanca postaneš invalid dosmrtno. …

  • 09:33 18. Junij 2019.

    Groza! Dvomim, da je pijandura namerno še enkrat zapeljala čez žensko zato, da bi jo še bolj poškodoval, pač pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.