Svet
6976 ogledov

Nove podrobnosti nesreče, v kateri je nosečnica ostala brez nog

Hrvaško reševalno vozilo Foto: Ivica Galović/Pixsell
Nove podrobnosti tragične nesreče, v kateri je bila hudo poškodovana nosečnica.

Včeraj smo poročali o tragični prometni nesreči, ki se je zgodila v soboto zvečer v naselju Kuršanac pri Čakovcu na Hrvaškem. 

Vinjen voznik je z veliko hitrostjo trčil v 21-letno nosečnico, ki je pred sabo potiskala otroški voziček in v nesreči ostala brez obeh nog. Otrok v vozičku je ostal nepoškodovan, saj je mama, ko je videla, da se jima z veliko hitrostjo približuje avtomobil, voziček potisnila stran od sebe. 

A po nesreči prihajajo na dan nove podrobnosti. 38-letni voznik, ki je bil pod vplivom alkohola, je pripeljal z neprilagojeno hitrostjo in je, potem ko je trčil v nosečnico in ograjo, zavrtel volan in z vzvratno vožnjo še enkrat zapeljal čez poškodovano peško.

Hrvaška policija Grozljivka Svet Pijan z veliko hitrostjo v nosečnico, ki je ostala brez obeh nog

Nato je po poročanju hrvaškega portala 24.sata s kraja nesreče pobegnil, našla ga je šele policija. Krajani so v šoku, mnogi menijo, da je voznik z vzvratno vožnjo namerno še enkrat poškodoval peško.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • mph 10:17 18.junij 2019.

    Pošastno, si ne morem zamislit, da greš na sprehod z otrokom in zaradi enega smrdljivega gnusnega pijanca postaneš invalid dosmrtno. Za takega gnoja bi morala bit samo smrtna kazen in to počasna, nobene veze nima, da je bil pijan, o ...prikaži več tem je moral razmišljat preden je začel pit. Ne dvomim pa, da bo gnus prej ali slej spet pijan sedel za volan. Sam nisem še sedel za volan v desetletjih vozniške z več kot 0.0.

  • Majazmaja 09:33 18.junij 2019.

    Groza! Dvomim, da je pijandura namerno še enkrat zapeljala čez žensko zato, da bi jo še bolj poškodoval, pač pa zato, da je pobegnil. Ženska bo do konca življenja na protezah, za pijanduro pa upam, da bo do konca življenja ...prikaži več plačeval za tragedijo, ki jo je povzročil.