Potnika vrgli z letala zaradi nespametne izjave

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Še do sedeža ni prišel, ko se je zapletlo.
Oglej si celoten članek

Let iz Lutona v Ženevo je bil veliko bolj vznemirljiv, kot so si potniki predstavljali pred vzletom. Za zaplet je poskrbel eden od potnikov, ki je poskusil biti duhovit, a si ni izbral najbolj primerne teme. 

"Bil je na poti do svojega sedeža, ko je rekel nekaj o razstrelitvi letala," je dogajanje na letalu opisal eden od potnikov. "Vsak ve, da se na letalu ne omenja bomb ali eksplozij." 

Potniku so naročili, naj zapusti letalo. Na krov so prišli policisti s psi in pregledali letalo. "Vsi potniki so morali vstati, da so lahko vse pregledali. Skrbelo nas je, ker nismo vedeli, kaj se dogaja," je dodal potnik. Pilot jih je sicer obvestil, da je prišlo do varnostnega incidenta, zaradi katerega bodo imeli zamudo.

"Pilot se je sicer poskusil šaliti in spraševal, če imamo radi pse, a ko smo vzleteli, je bilo čutiti napetost v zraku," je vzdušje na krovu opisal potnik. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.