Svet
5356 ogledov

Potnika vrgli z letala zaradi nespametne izjave

EasyJet Anže Petkovšek
Še do sedeža ni prišel, ko se je zapletlo.

Let iz Lutona v Ženevo je bil veliko bolj vznemirljiv, kot so si potniki predstavljali pred vzletom. Za zaplet je poskrbel eden od potnikov, ki je poskusil biti duhovit, a si ni izbral najbolj primerne teme. 

"Bil je na poti do svojega sedeža, ko je rekel nekaj o razstrelitvi letala," je dogajanje na letalu opisal eden od potnikov. "Vsak ve, da se na letalu ne omenja bomb ali eksplozij." 

Potniku so naročili, naj zapusti letalo. Na krov so prišli policisti s psi in pregledali letalo. "Vsi potniki so morali vstati, da so lahko vse pregledali. Skrbelo nas je, ker nismo vedeli, kaj se dogaja," je dodal potnik. Pilot jih je sicer obvestil, da je prišlo do varnostnega incidenta, zaradi katerega bodo imeli zamudo.

"Pilot se je sicer poskusil šaliti in spraševal, če imamo radi pse, a ko smo vzleteli, je bilo čutiti napetost v zraku," je vzdušje na krovu opisal potnik. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.