Po gašenju požara našli truplo dojenčka

Foto: Profimedia Francoski gasilci med gašenjem.
Foto: Profimedia Francoski gasilci med gašenjem.
V večstanovanjski zgradbi so naleteli na grozljivo odkritje.
Oglej si celoten članek

V torek okrog 11. ure so gasilci v mestecu Le Quesnoy, v departmaju Nord na severu Francije, prejeli obvestilo o eksploziji in požaru v stavbi, kjer so bila štiri stanovanja. Eno od stanovanj je bilo moč najeti prek platforme Airbnb.

Požar so gasili do 17. ure, nato pa so gasilci in preiskovalci vstopili v zgradbo in pregledali prizorišče. Naleteli so na grozljivo sceno.

V enem od stanovanj so našli torbo, v njej pa truplo dojenčka. Nihče od stanovalcev zgradbe ni vedel povedati, čigav je otrok, navajajo francoski mediji.

Nihče ni videl nič

Mediji poročajo, da je v enem od stanovanj živela mati samohranilka s starejšim otrokom, nihče pa ni opazil, da bi bila katera od stanovalk pred kratkim noseča, niti tega, da bi v zgradbi bival dojenček.

Na mesto dogodka so prišli forenzični preiskovalci, a so morali v večernih urah zapustiti poslopje zaradi možnosti zrušenja strehe. Policija je zagnala preiskavo eksplozije in še ugotavlja, za čigavega otroka gre.

Mestece Le Quesnoy leži ob meji z Belgijo, nekaj kilometrov južno od Lilla. V njem živi malce manj kot 5.000 prebivalcev, znano pa je po svojih utrdbah iz 16., 17. in 18. stoletja.

Foto: Wikipedia Le Quesnoy

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.