Pozor, ponaredki

Foto: Europol
Foto: Europol
Na milijone zaseženih ponaredkov.
Oglej si celoten članek

Europol je objavil rezultate velike akcije.

Prijetje več kot 30 osumljenih in zaplemba na milijone ponarejenih izdelkov je izplen velike Eurpolove akcije, ki je usklajeno potekala v državah Evropske unije.

Kot so potrdili na Evropskem policijskem uradu, so zaplenili okrog 4,7 milijona ponarejenih izdelkov, tudi zdravil, pametnih telefonov, parfumov, kozmetike, avtomobilskih rezervnih delov, elektronike, ...

Policija je na spletnih omrežjih zaprla 16.400 profilov in 3.300 spletnih strani, ki so ponujali omenjene proizvode. V akcijo so bili vključeni preiskovalci iz 18-tih držav, Slovenci niso sodelovali.

Policija še naprej opozarja, da je lahko kupovanje takšnih ponaredkov, ki se prodajajo preko spleta, zelo nevarno, saj ne izpolnjujejo določb EU o zaščiti potrošnikov.

Lahko bi bilo usodno V Evropi zasegli za 230 milijonov evrov ponaredkov živil

Svarilo SZS svari pred ponaredki

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:54 14. Junij 2019.

    Google je plačal za vsak teden na spletu od doma od 4000 do 9000 euros.i so prejeli prvi mesec 20974 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.