Pred božičnimi prazniki ukinili prometne kazni

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Pred božičnimi prazniki so se policisti v enem izmed mestec v Teksasu odločili ukiniti prometne kazni. Nadomestili so jih dobrodelni pozivi.
Oglej si celoten članek

Voznikom, ki so jih policisti pred božičnimi prazniki teksaškem mestecu Godley ujeli pri prometnem prekršku, niso izdali denarne kazni, pač pa le opozorilo. Namesto kazni so dobili poziv, da poklonijo darilo otrokom iz ogroženih družin.

"V duhu božiča ne bomo izdajali denarnih kazni. Upamo pa, da boste na naši policijski postaji pustili darilo, igračko. Vsa zbrana darila bomo na božični večer predali tistim otrokom naše skupnosti, ki zaradi okoliščin božičnega darila sicer ne bi dobili," je pisalo na izdanih opozorilih, ki so jih policisti delili prekrškarjem. 

Foto: Facebook Policisti, Godley

Načelnik policijske uprave v Godleyu Jason Jordan je pred božičnim večerom potrdil, da so dobili številna darila, poleg tega pa tudi denarne donacije za nakup dodatnih igrač.

"Za takšno potezo smo se odločili, ker imamo na območju številne družine, ki si ne morejo privoščiti nakupa božičnih daril, ali takšne, ki se morajo odločati med darili ali plačanimi položnicami," je dodal Jordan. Poudaril je še, da je bilo darovanje prekrškarjev popolnoma prostovoljno, tisti, ki so dobili policijsko opozorilo, niso bili dolžni prinesti darila. Večina je sicer to storila.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:29 24. December 2016.

    Nekaj podobnega bi morali naredili pri nas , da zbirajo darila za POSLANCE, reveži imajo premalo plače

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.