Prek Facebooka bomo lahko kupili tudi prava darila

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Med uporabnike družabnega omrežja Facebook prihaja nova storitev. Kmalu bodo lahko kupovali tudi darila za prijatelje. "Facebook Gifts" je že dostopen na nekaterih območjih v ZDA.
Oglej si celoten članek

Pri Facebooku so se za nov podvig odločili, ker vsak dan na milijone ljudi ravno prek tega socialnega omrežja, deli posebne trenutke s svojimi prijatelji in jim čestita, kar prek družabnega omrežja. "Sedaj jim ponujamo še en način, na katerega lahko proslavijo te trenutke," so zapisali na Facebook strani.

Na izbiro bodo uporabniki imeli vse, od plišastih medvedkov, sladkarij do starbucks kav. Darilo bo lahko ostalo vidno le tistemu, ki ga kupi in tistemu, ki ga prejme. če pa bo želel, pa ga bo lahko seveda delil z vsemi, ki jih pozna. Prav tako lahko zanj plača takoj ali pa po prevzemu darila.

Prejemnik nemudoma dobi obvestilo o darilu, digitalno voščilnico in fotografijo darila. Ko pove, kam naj darilo pošljejo, ga prijatelj prejme nekaj dni zatem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.