Svet
7 ogledov

Prek Facebooka bomo lahko kupili tudi prava darila

Facebook Reuters
Med uporabnike družabnega omrežja Facebook prihaja nova storitev. Kmalu bodo lahko kupovali tudi darila za prijatelje. "Facebook Gifts" je že dostopen na nekaterih območjih v ZDA.

Pri Facebooku so se za nov podvig odločili, ker vsak dan na milijone ljudi ravno prek tega socialnega omrežja, deli posebne trenutke s svojimi prijatelji in jim čestita, kar prek družabnega omrežja. "Sedaj jim ponujamo še en način, na katerega lahko proslavijo te trenutke," so zapisali na Facebook strani.

Na izbiro bodo uporabniki imeli vse, od plišastih medvedkov, sladkarij do starbucks kav. Darilo bo lahko ostalo vidno le tistemu, ki ga kupi in tistemu, ki ga prejme. če pa bo želel, pa ga bo lahko seveda delil z vsemi, ki jih pozna. Prav tako lahko zanj plača takoj ali pa po prevzemu darila.

Prejemnik nemudoma dobi obvestilo o darilu, digitalno voščilnico in fotografijo darila. Ko pove, kam naj darilo pošljejo, ga prijatelj prejme nekaj dni zatem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.