VIDEO: Kakšen fiasko premierja z zaščitno masko

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Bosanski premier si na tiskovki o epidemiji koronavirusa ni znal nadeti maske.
Oglej si celoten članek

Premier Bosne in Hercegovine Fadil Novalić si na tiskovni konferenci, na kateri je naslovil državljane BiH zaradi epidemije koronavirusa covid-19, ni znal nadeti zaščitne maske za usta in nos.

Slovenija Prvi PR kiks nove Janševe vlade?

Najprej je težko odprl plastični ovitek, v katerem je bila postavljena maska, nato jo je postavil predse in jo poskušal privezati okoli vratu. Ni mu uspelo, dokler ni dobil pomoči. Nato je podal izjavo, z masko, nadeto "kot okras" okoli vratu.

Nastopil je sicer na prvi od rednih tiskovnih konferenc - tako kot slovenska vlada se bo namreč tudi vlada BiH po novem s pomembnimi informacijami javljala dvakrat na dan. Prva taka tiskovka je bila včeraj ob 12. uri. 

Premier Novalić, nekoč direktor Cimosa v BiH, je bil sicer že enkrat testiran na novi koronavirus covid-19, a so bili testi negativni.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:51 24. Marec 2020.

    Če bi malo spremljal bosanske časopise,je bil notri slikan lep primer tistega bosanca,ki jo je nosil na čelu.....

  • 10:07 24. Marec 2020.

    Kdo se je spomnil delat take na špago, nemogoča pravilna namestitev!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.