Preprečili ugrabitev psa ameriškega predsednika Obame

Foto: EPA
Foto: EPA
Moški iz Severne Dakote v ZDA naj bi načrtoval ugrabitev psa ameriškega predsednika Baracka Obame. Moškega so aretirali v Washinghtonu, kjer je načrtoval ugrabitev enega od dveh Obaminih psov.
Oglej si celoten članek

Scotta Stockerta so policisti prijeli blizu kongresnega centra v Washingtonu, v njegovem tovornjaku pa so našli strelno orožje - puško s strelivo, poroča ameriški NBC. Stocker se je moral zato, ker ni imel prijavljenega orožja, že zagovarjati na sodišču v Washingtonu. Policisti so v poročilu o incidentu zapisali še, da so v vozilu našli tudi mačeto. Zapisali so tudi, da je ob aretaciji dejal, da sta bila njegova starša John F. Kennedy in Marilyn Monroe, in da je prišel v prestolnico, da bi razglasil svojo kampanijo za ameriškega predsednika ter.

v priporu naj bi Stockert, ki je po pisanu ameriških medijev očitno duševni bolnik, policistom dejal, da je Jezus Kristus in da so prijele človeka s katerim ni heca. V sodnih spisih ne piše, zakaj je želel moški ugrabiti sedemletnega psa Boja, starejšega od dveh psov pasem portugalski vodni pes, leta 2013 se mu je sicer v Beli hiši pridružila sestrica Sunny.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.