Svet
91 ogledov

Preprečili ugrabitev psa ameriškega predsednika Obame

Bo EPA
Moški iz Severne Dakote v ZDA naj bi načrtoval ugrabitev psa ameriškega predsednika Baracka Obame. Moškega so aretirali v Washinghtonu, kjer je načrtoval ugrabitev enega od dveh Obaminih psov.

Scotta Stockerta so policisti prijeli blizu kongresnega centra v Washingtonu, v njegovem tovornjaku pa so našli strelno orožje - puško s strelivo, poroča ameriški NBC. Stocker se je moral zato, ker ni imel prijavljenega orožja, že zagovarjati na sodišču v Washingtonu. Policisti so v poročilu o incidentu zapisali še, da so v vozilu našli tudi mačeto. Zapisali so tudi, da je ob aretaciji dejal, da sta bila njegova starša John F. Kennedy in Marilyn Monroe, in da je prišel v prestolnico, da bi razglasil svojo kampanijo za ameriškega predsednika ter.

v priporu naj bi Stockert, ki je po pisanu ameriških medijev očitno duševni bolnik, policistom dejal, da je Jezus Kristus in da so prijele človeka s katerim ni heca. V sodnih spisih ne piše, zakaj je želel moški ugrabiti sedemletnega psa Boja, starejšega od dveh psov pasem portugalski vodni pes, leta 2013 se mu je sicer v Beli hiši pridružila sestrica Sunny.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.