Prerokba: Obama bo letos umrl

Foto: Žurnal24 Obama se na primer še ni odzval. (Foto: Reuters)
Tuniški astrolog Hassan al-Charni je napovedal, da bi lahko ameriški predsednik letos nenadno in tragično izgubil svoje življenje.
Oglej si celoten članek

Letošnje leto pa bo odlično za sedanjega papeža Benedikta XVI., ki bo v tem letu pripomogel k spravi med muslimani in kristjani, je še dejal Hassan al-Charni, sicer znan pod vzdevkom arabski Nostradamus. Po drugi strani bo po njegovih besedah letošnje leto zelo slabo za italijanskega premierja Silvija Berlusconija in egiptovskega predsednika Hosnija Mubaraka, ki bo imel zdravstvene težave, je poročal index.hr.

To leto bo najverjetneje umrl francoski pevec Johnny Hallyday, na svetovnem prvenstvu v Južnoafriški republiki pa bo zmagala ena od evropskih držav. Teheran bo dokončal svoj jedrski program in razvil vojno industrijo kot obliko političnega pritiska, ena od držav severne Afrike pa bo ostala brez svojega voditelja, je še dejal al-Charni.

Arabski Nostradamus je v preteklosti že pravilno napovedal smrt princese Diane, palestinskega voditelja Jaserja Arafata in kralja popa Michaela Jacksona.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.