Svet
16 ogledov

Prerokba: Obama bo letos umrl

Obama se na primer še ni odzval. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Tuniški astrolog Hassan al-Charni je napovedal, da bi lahko ameriški predsednik letos nenadno in tragično izgubil svoje življenje.

Letošnje leto pa bo odlično za sedanjega papeža Benedikta XVI., ki bo v tem letu pripomogel k spravi med muslimani in kristjani, je še dejal Hassan al-Charni, sicer znan pod vzdevkom arabski Nostradamus. Po drugi strani bo po njegovih besedah letošnje leto zelo slabo za italijanskega premierja Silvija Berlusconija in egiptovskega predsednika Hosnija Mubaraka, ki bo imel zdravstvene težave, je poročal index.hr.

To leto bo najverjetneje umrl francoski pevec Johnny Hallyday, na svetovnem prvenstvu v Južnoafriški republiki pa bo zmagala ena od evropskih držav. Teheran bo dokončal svoj jedrski program in razvil vojno industrijo kot obliko političnega pritiska, ena od držav severne Afrike pa bo ostala brez svojega voditelja, je še dejal al-Charni.

Arabski Nostradamus je v preteklosti že pravilno napovedal smrt princese Diane, palestinskega voditelja Jaserja Arafata in kralja popa Michaela Jacksona.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.