20-letnico skorajda živo pokopali

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
20-letnico so razglasili za mrtvo, a ni bila.
Oglej si celoten članek

Iz Detroita v ZDA poročajo o nenavadnem dogodku, ki se je zgodil v pogrebnem zavodu. Tam so namreč odkrili 20-letno živo žensko, za katero so mislii, da je mrtva. 

Za mrtvo so jo razglasili na njenem domu v predmestju Detroita. V dogodku so posredovali gasilci, ki so, ker se ženska ni odzvala, poklicali zdravniško ekipo. 

Oživljali so jo in jo nato razglasili za mrtvo

Ekipa nujne medicinske pomoči je poskušala z oživljanjem, a kot so ugotovili, neuspešno. Po 30 minutah so jo razglasili za mrtvo in poklicali pogrebni zavod. 

Truplo so v pogrebni zavod odpeljali brez obdukcije, a pozneje je prišlo preseneteljovo odkritje - ženska je bila še živa. 

Poklicali nujno medicinsko pomoč

"Naše osebje je potrdilo, da ženska še diha in poklicalo nujno medicinsko pomoč," so sporočili s pogrebnega zavoda James H. Cole v Detroitu. 

20-letna Timesha Beauchamp je bila še včeraj zvečer v kritičnem stanju. 

"Nekdo je mojo hčerko razglasil za mrtvo, a ni mrtva," je za medije v šoku povedala njena mama Erica Lattimore

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 16:39 25. Avgust 2020.

    totalni debili. obesit to nesposobno golazen

  • 16:03 25. Avgust 2020.

    Vcasih pomaga da bi ta ekipa nujne pomoci obnovila znanje kako uporabljati EKG. Gres nekoga ozivljat pa ga ne priklopis …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.