Svet
4239 ogledov

20-letnico skorajda živo pokopali

truplo mrtvašnica Žurnal24 main
20-letnico so razglasili za mrtvo, a ni bila.

Iz Detroita v ZDA poročajo o nenavadnem dogodku, ki se je zgodil v pogrebnem zavodu. Tam so namreč odkrili 20-letno živo žensko, za katero so mislii, da je mrtva. 

Za mrtvo so jo razglasili na njenem domu v predmestju Detroita. V dogodku so posredovali gasilci, ki so, ker se ženska ni odzvala, poklicali zdravniško ekipo. 

Oživljali so jo in jo nato razglasili za mrtvo

Ekipa nujne medicinske pomoči je poskušala z oživljanjem, a kot so ugotovili, neuspešno. Po 30 minutah so jo razglasili za mrtvo in poklicali pogrebni zavod. 

Truplo so v pogrebni zavod odpeljali brez obdukcije, a pozneje je prišlo preseneteljovo odkritje - ženska je bila še živa. 

Poklicali nujno medicinsko pomoč

"Naše osebje je potrdilo, da ženska še diha in poklicalo nujno medicinsko pomoč," so sporočili s pogrebnega zavoda James H. Cole v Detroitu. 

20-letna Timesha Beauchamp je bila še včeraj zvečer v kritičnem stanju. 

"Nekdo je mojo hčerko razglasil za mrtvo, a ni mrtva," je za medije v šoku povedala njena mama Erica Lattimore

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 2
  • Avatar right
    right 16:39 25.avgust 2020.

    totalni debili. obesit to nesposobno golazen

  • Waltter 16:03 25.avgust 2020.

    Vcasih pomaga da bi ta ekipa nujne pomoci obnovila znanje kako uporabljati EKG. Gres nekoga ozivljat pa ga ne priklopis na aparate moras pa biti res blesav. Kot kaze se vsi na dalec ze bojijo korone tako da malo pofretajo ...prikaži več parkrat ruknejo pol pa ce se ne vstane je pa mrtev. To da je v kriticnem stanju pa ne bo odgovarjal nihce...