Pretresljiva sumljiva smrt milijarderja in njegove soproge

Foto: Profimedia barry sherman Foto: Profimedia barry sherman Foto: Profimedia barry sherman
Trupli so našli v kleti njune hiše.
Oglej si celoten članek

Kanado pretresa novica o smrti enega najbogatejših Kanadčanov, ustanovitelja farmacevtskega koncerna Apotex Barryja Shermana in njegove soproge Honey. Njuni trupli so našli v petek v kleti nujne hiše v Torontu. Policija je okoliščine, povezane z njuno smrtjo, označila za sumljive, a pojasnila, da ne iščejo nobenega osumljenca.

Policija sicer identitete umrlih ni sporočila, so pa kanadski mediji poročali, da gre za milijarderja in njegovo soprogo. Njuno nenadno smrt so na družbenem omrežju Twitter kasneje potrdili v koncernu Apotex, poročajo tuje tiskovne agencije.

Sožalje ob smrti para je že izrazil kanadski premier Justin Trudeau.

Foto: Profimedia barry sherman Po poročanju kanadskih medijev sta Shermanova svojo luksuzno hišo v bogati četrti Toronta nedavno začela prodajati po ceni sedem milijonov kanadskih dolarjev (4,6 milijona evrov).

75-letni Barry Sherman je bil eden najbogatejših Kanadčanov in znan filantrop. Leta 1974 je ustanovil podjetje Apotex, v katerem je danes zaposlenih 11.000 ljudi in velja za sedmega največjega proizvajalca zdravil na svetu. Po ocenah ameriške revije Forbes naj bi bilo Shermanovo premoženje vredno tri milijarde ameriških dolarjev.

Foto: Profimedia barry sherman dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 21:13 16. December 2017.

    Wolf.ata. Da si revez,se ravno ne bi strinjala.Nimam niti najmanjse zelje biti revez.To ni vedno merilo.Zarad mene bodi revez ti,jaz …

  • 20:07 16. December 2017.

    konkurenca ali pa izsiljevanje,isto kot v kemijski ali naftni industriji,če se ne prilagajaš te pospravijo,bolje je ,če si revež

  • 19:43 16. December 2017.

    Ja,itak da so ga pospravili.Farmacevtska firma je kurba,ni kr tko.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.