Svet
23979 ogledov

Pretresljiva sumljiva smrt milijarderja in njegove soproge

barry sherman
1/3
Trupli so našli v kleti njune hiše.

Kanado pretresa novica o smrti enega najbogatejših Kanadčanov, ustanovitelja farmacevtskega koncerna Apotex Barryja Shermana in njegove soproge Honey. Njuni trupli so našli v petek v kleti nujne hiše v Torontu. Policija je okoliščine, povezane z njuno smrtjo, označila za sumljive, a pojasnila, da ne iščejo nobenega osumljenca.

Policija sicer identitete umrlih ni sporočila, so pa kanadski mediji poročali, da gre za milijarderja in njegovo soprogo. Njuno nenadno smrt so na družbenem omrežju Twitter kasneje potrdili v koncernu Apotex, poročajo tuje tiskovne agencije.

Sožalje ob smrti para je že izrazil kanadski premier Justin Trudeau.

barry sherman | Avtor: Profimedia Profimedia
Po poročanju kanadskih medijev sta Shermanova svojo luksuzno hišo v bogati četrti Toronta nedavno začela prodajati po ceni sedem milijonov kanadskih dolarjev (4,6 milijona evrov).

75-letni Barry Sherman je bil eden najbogatejših Kanadčanov in znan filantrop. Leta 1974 je ustanovil podjetje Apotex, v katerem je danes zaposlenih 11.000 ljudi in velja za sedmega največjega proizvajalca zdravil na svetu. Po ocenah ameriške revije Forbes naj bi bilo Shermanovo premoženje vredno tri milijarde ameriških dolarjev.

barry sherman | Avtor: Profimedia Profimedia
dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Ledena 21:13 16.december 2017.

    Wolf.ata. Da si revez,se ravno ne bi strinjala.Nimam niti najmanjse zelje biti revez.To ni vedno merilo.Zarad mene bodi revez ti,jaz ze ne mislim bit.

  • wolf.ata 20:07 16.december 2017.

    konkurenca ali pa izsiljevanje,isto kot v kemijski ali naftni industriji,če se ne prilagajaš te pospravijo,bolje je ,če si revež

  • Ledena 19:43 16.december 2017.

    Ja,itak da so ga pospravili.Farmacevtska firma je kurba,ni kr tko.