Preživela enourno pranje v stroju

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Komaj osem tednov stara mucka Princeska s Škotske je čudežno preživela enourno pranje v pralnem stroju. Po treh dneh oskrbe na kliniki kljub hudi travmi zdaj dobro okreva.
Oglej si celoten članek

Susan Gordon, lastnica osem tednov stare Princeske, je bila šokirana, ko je odprla vrata pralnega stroja in v njem med oblačili zagledala svojo ljubljenko. Takoj jo je odpeljala na veterinarsko kliniko, kjer so jo oskrbeli s kisikom in sredstvi za lajšanje bolečin zaradi hudih podplutb.

"Princeska se je ob prihodu močno tresla, krvavela iz nosu in imela vnete oči," je povedala veterinarka Judy Drysdale in ob tem pohvalila lastnico, ki je muco takoj po nesreči dobro osušila in za silo oskrbela.

"Položili smo jo tudi na toplotne blazinice, da bi čim prej spet dobila normalno telesno temperaturo," so po poročanju BBC še pojasnili na kliniki.

Gordonova je bila prepričana, da je mucka med pranjem perila nekje drugje, a ko je odprla vrata pralnega stroja, je zagledala majhno, skuštrano kepico, ki se oklepa njenih kavbojk.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.