Svet
17 ogledov

Preživela enourno pranje v stroju

Muca Shutterstock
Komaj osem tednov stara mucka Princeska s Škotske je čudežno preživela enourno pranje v pralnem stroju. Po treh dneh oskrbe na kliniki kljub hudi travmi zdaj dobro okreva.

Susan Gordon, lastnica osem tednov stare Princeske, je bila šokirana, ko je odprla vrata pralnega stroja in v njem med oblačili zagledala svojo ljubljenko. Takoj jo je odpeljala na veterinarsko kliniko, kjer so jo oskrbeli s kisikom in sredstvi za lajšanje bolečin zaradi hudih podplutb.

"Princeska se je ob prihodu močno tresla, krvavela iz nosu in imela vnete oči," je povedala veterinarka Judy Drysdale in ob tem pohvalila lastnico, ki je muco takoj po nesreči dobro osušila in za silo oskrbela.

"Položili smo jo tudi na toplotne blazinice, da bi čim prej spet dobila normalno telesno temperaturo," so po poročanju BBC še pojasnili na kliniki.

Gordonova je bila prepričana, da je mucka med pranjem perila nekje drugje, a ko je odprla vrata pralnega stroja, je zagledala majhno, skuštrano kepico, ki se oklepa njenih kavbojk.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.