Pri cestninski postaji: Zdravniki se za ta življenja še borijo

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Mirno so čakali pri cestninski postaji. Gasilci so potrebovali 45 minut, da so jih izrezali iz razbitin, zdravniki se zanje še borijo.
Oglej si celoten članek

Poročali smo že o hudi prometni nesreči, ki se je včeraj zgodaj ppoldne pripetila na hrvaški avtocesti pri cestninski postaji Sveta Helena v smeri Zagreba. Kot poroča RTL sta starša in otrok v umetni komi, zdravniki se zanje še borijo.

Po prvih podatkih je do nesreče prišlo, ko se je BMW hrvaškega lastnika s polno hitrostjo pripeljal do cestninske postaje, kjer sta v koloni čakala dva avtomobila madžarskih registracij.

Zaradi neprilagojene hitrosti se je BMW zaletel v čakajoča avtomobila. Kot so za hrvaške portale povedale priče, se na cesti ni videlo nikakršnih sledi zaviranja.

Foto: Facebook Nesreča - cestninska postaja Hr

Huda nesreča Hišico cestninske postaje je dobesedno premaknilo

Policisti so v današnjem sporočilu za javnost potrdili, da je BMW-ja vozil 35-letni voznik, ki je zaradi neprilagojene hitrosti pri cestninski postaji trčil v zadnji del Škode madžarskih registracij, ki jo je vozil 38-letnik.

Zaradi silovitega udarca je slednjega odbilo na levo, trčil je v betonski zid in hišico cestninske postaje, nato pa je trčil v zadnji del Audija ravno tako madžarskih registracij, ki ga je vozil 32-letnik.

Hišica je medtem z enim delom udarila v osebni avtomobil znamke Ford poljskih registracij, ki ga je vozil 49-letni voznik.

V nesreči so bili najhuje poškodovani starejši osebi in otrok v Škodi; gasilci so potrebovali 45 minut, da so jih izrezali iz razbitin. Trenutno so vsi trije v umetni komi, zdravniki se zanje še borijo.

Foto: Facebook Nesreča - cestninska postaja Hr

Avto Letos že enajst smrtnih žrtev - "Nesreča ne sprašuje, kdo je kriv"

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.