Svet
15008 ogledov

Pri cestninski postaji: Zdravniki se za ta življenja še borijo

Nesreča - cestninska postaja Hr Facebook
Mirno so čakali pri cestninski postaji. Gasilci so potrebovali 45 minut, da so jih izrezali iz razbitin, zdravniki se zanje še borijo.

Poročali smo že o hudi prometni nesreči, ki se je včeraj zgodaj ppoldne pripetila na hrvaški avtocesti pri cestninski postaji Sveta Helena v smeri Zagreba. Kot poroča RTL sta starša in otrok v umetni komi, zdravniki se zanje še borijo.

Po prvih podatkih je do nesreče prišlo, ko se je BMW hrvaškega lastnika s polno hitrostjo pripeljal do cestninske postaje, kjer sta v koloni čakala dva avtomobila madžarskih registracij.

Zaradi neprilagojene hitrosti se je BMW zaletel v čakajoča avtomobila. Kot so za hrvaške portale povedale priče, se na cesti ni videlo nikakršnih sledi zaviranja.

Nesreča - cestninska postaja Hr | Avtor: Facebook Facebook

Nesreča - cestninska postaja Hr Huda nesreča Svet Hišico cestninske postaje je dobesedno premaknilo

Policisti so v današnjem sporočilu za javnost potrdili, da je BMW-ja vozil 35-letni voznik, ki je zaradi neprilagojene hitrosti pri cestninski postaji trčil v zadnji del Škode madžarskih registracij, ki jo je vozil 38-letnik.

Zaradi silovitega udarca je slednjega odbilo na levo, trčil je v betonski zid in hišico cestninske postaje, nato pa je trčil v zadnji del Audija ravno tako madžarskih registracij, ki ga je vozil 32-letnik.

Hišica je medtem z enim delom udarila v osebni avtomobil znamke Ford poljskih registracij, ki ga je vozil 49-letni voznik.

V nesreči so bili najhuje poškodovani starejši osebi in otrok v Škodi; gasilci so potrebovali 45 minut, da so jih izrezali iz razbitin. Trenutno so vsi trije v umetni komi, zdravniki se zanje še borijo.

Nesreča - cestninska postaja Hr | Avtor: Facebook Facebook

Nesreča motorista Avto Letos že enajst smrtnih žrtev - "Nesreča ne sprašuje, kdo je kriv"

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.