Pri sosedih gojenje marihuane nič več kaznivo

Foto: slovenija 05.10.07, konoplja, marihuana, droga, foto Dejan Mijovic slovenija 05.10.07, konoplja, marihuana, droga, foto Dejan Mijovic
Doma, v manjših količinah in za osebno rabo ...
Oglej si celoten članek

Gojenje marihuane doma v manjših količinah za osebno rabo v Italiji poslej ne bo več kaznivo dejanje. Italijansko vrhovno sodišče je sprejelo ustrezno odločitev tik pred božičem, poročanje današnjih italijanskih medijev povzema nemška tiskovna agencija dpa.

Foto: Shutterstock marihuana džojnt kajenje V preteklosti so italijanska sodišča pogosto razsojala drugače. Politiki italijanskega levega tabora in Gibanja pet zvezd so v odzivu odločitev vrhovnega sodišča pozdravili.

Po poročanju italijanskega časnika Corriere della Sera je v Italiji 6,2 milijona uporabnikov marihuane. Večina je stara od 15 do 34 let, med njimi prevladujejo moški.

Zelo resno Redno uživanje marihuane povzroča psihoze

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 20:08 27. December 2019.

    Glede zakona bo pri nas težka ,saj je trgovina z drogo v Sloveniji zelo donosen posel . Potem bi morali …

  • 18:34 27. December 2019.

    Do sedaj so italijanski omamljenci kupovali travo pri naših pridelovalcih,sedaj se bo trend obrnil....

  • 17:26 27. December 2019.

    Levica je obljubila legalizacijo konoplje v predvolilnem programu stranke. To je bila obljuba s figo v žepu za višjo število …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.