Pri sosedih sodni dan

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Včeraj se je Italija znašla v primežu močnih nevihtnih neurij. Opazili so celo večji tornado, ki se je razvil nad morsko gladino.
Oglej si celoten članek

Nevihtno vreme je včeraj dopoldne in popoldne povzročalo težave na delu zahodne obale in in v severnejših delih Italije. 

Obalno mesto Civitavecchia, ki leži na zahodu Italije v bližini prestolnice Rim, je dosegel večji tornado, ki se je sicer razvil nad morsko gladino. 

Prav tako se je na Gardskem jezeru razvila vodna tromba, ki pri naših sosedih ni več redkost.

 

Ljudem v večih regijah so težave povzročali močni nalivi, ki so prinesli s seboj poplavljanje in zemeljske plazove. Ta so bila pogostejša na delu zahodne obale in v severnejših delih države.

Danes ponovno pričakujejo nevihtno dogajanje, predvsem na severnejšem delu države.

Slovenija Vremenoslovec: danes smo imeli veliko srečo Vreme Ste mislili, da je bila suša? Tako je bilo v resnici!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.