Prijeli očeta, ki se je pošastno znašal nad hčerko

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Hči je več let trpela fizično in spolno nasilje.
Oglej si celoten članek

Zlorabe so se začele leta 2010, končale pa letos aprila, ko so stopili na prste 55-letnemu moškemu iz Reke. Med drugim je obtožen incesta, spolne zlorabe in nasilja v družini, poroča Novi list. Moški je v priporu, saj je obstajala ponovitvena nevarnost. 

Njegova 32-letna hči je več let trpela grozljive zlorabe. Policija podrobnosti ni razkrila. Mediji poročajo o primeru, ko je oče od hčerke zahteval, da ga zadovolji, a se je ta uprla. Na to se je on odzval z grožnjami in nasiljem, izkoristil je njen strah in občutek nemoči in jo zlorabil. Kadar je bil pod vplivom alkohola, naj bi jo pretepal. 

Moškemu grozi večletna zaporna kazen. 

Zadar V Zadru moški dobil 40 let zapora za incest, pedofilijo in posilstvo

Grozljivka V Sloveniji lani 185 prijav posnetkov spolnih zlorab otrok

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.