Pripravnice izbirali s tekmovanjem v kopalkah

Foto: Profimedia
Vodstvo jedrske elektrarne je pripravnico za delo iskalo s pomočjo fotografij kandidatk v kopalkah.
Oglej si celoten članek

Vodstvo češke jedrske elektrarne Temelin je na svoji Facebook strani objavilo fotografije desetih deklet, ki so se potegovale za štirinajstdnevno pripravništvo. Nič nenavadnega, če se ne bi odločili, da bodo pripravnico izbrali na podlagi števila všečkov, ki jih bodo dekleta prejele. Podlaga za všečke pa so bile fotografije deklet v kopalkah, navaja CNN. 

"Mislimo, da so fotografije zelo okusne," so zapisali v komentar pod objavo. "Kombinacija lepote in industrijskega okolja da zanimive rezultate."

Ljudje nad njihovo objavo niso bili navdušeni. Številni so se zgražali nad njihovo potezo in jih spraševali, ali se jim zdi to primeren in profesionalen način izbiranja kandidatk. 

Vodstvo se je dva dni kasneje opravičilo za neprimerno potezo. Zapisali so, da bodo vsem desetim dekletom ponudili pripravništvo. Dodali so, da je bil namen tekmovanja promovirati strokovno izobraževanje. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 11:49 27. Junij 2017.

    Kaj pa če niso fotografije po godu tistim ki jih zahtevajo, morajo biti barvne ?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.