Prišlo je do pretepa med vozniki

Foto: Nik Rovan
Foto: Nik Rovan
Med večurnim čakanjem na meji je nekaj voznikom zavrela kri in prišlo je do več incidentov.
Oglej si celoten članek

Ne meji med Srbijo in Črno goro je prišlo do daljših zastojev. Potniki, ki potujejo v Črno goro, več ur čakajo na prehod meje. "Avtomobili so polni, čakajo in ne vedo, kaj bo. Vozniki, ki prihajajo iz nasprotne smeri, pozivajo čakajoče, naj gredo raje na kakšen drug mejni prehod," poroča Blic. 

Med čakanjem je prišlo do nekaj manjših fizičnih obračunov, zaradi katerih je morala posredovati policija. "Nekaj takšnih je, ki ne želijo čakati in prehitijo kolono, zaradi česar negodujejo tisti, ki potrpežljivo čakajo," še navaja Blic. 

Do gneče naj bi prišlo, ker so na srbski strani prehoda v jutranjih urah imeli odprto samo eno stezo. Kasneje naj bi srbska in črnogorska policija, da bi zmanjšali gnečo, vozila spuščali čez mejo skoraj brez pregleda. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 22:16 15. Julij 2017.

    Kot prvo naj EU in balkan zablokira meje za ciganarijo iz arabskih držav, potem pa naj nas jebajo. Mi čakamo …

  • 18:03 15. Julij 2017.

    Tudi pri nas bi morali frajerje, ki stoječe v koloni prehitevajo po levi in desni ustaviti z baseball palico po …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.