Svet
16384 ogledov

Prišlo je do pretepa med vozniki

slovenija 08.04.10 guzva na avtocesti, gneca zaradi prometne nesrece, kolona voz Nik Rovan
Med večurnim čakanjem na meji je nekaj voznikom zavrela kri in prišlo je do več incidentov.

Ne meji med Srbijo in Črno goro je prišlo do daljših zastojev. Potniki, ki potujejo v Črno goro, več ur čakajo na prehod meje. "Avtomobili so polni, čakajo in ne vedo, kaj bo. Vozniki, ki prihajajo iz nasprotne smeri, pozivajo čakajoče, naj gredo raje na kakšen drug mejni prehod," poroča Blic. 

Med čakanjem je prišlo do nekaj manjših fizičnih obračunov, zaradi katerih je morala posredovati policija. "Nekaj takšnih je, ki ne želijo čakati in prehitijo kolono, zaradi česar negodujejo tisti, ki potrpežljivo čakajo," še navaja Blic. 

Do gneče naj bi prišlo, ker so na srbski strani prehoda v jutranjih urah imeli odprto samo eno stezo. Kasneje naj bi srbska in črnogorska policija, da bi zmanjšali gnečo, vozila spuščali čez mejo skoraj brez pregleda. 

Komentarjev 2
  • Tine123 22:16 15.julij 2017.

    Kot prvo naj EU in balkan zablokira meje za ciganarijo iz arabskih držav, potem pa naj nas jebajo. Mi čakamo ure in ure na mejah, dobivamo kretenska vprašanja, ona ciganija teroristična pa je preko mej v minutah, pa še sendvič, ...prikaži več vodo in zdravniško oskrbo dobijo. Da ne pozabimo na wifi in klimo.

  • Lavdan 18:03 15.julij 2017.

    Tudi pri nas bi morali frajerje, ki stoječe v koloni prehitevajo po levi in desni ustaviti z baseball palico po šipi , če ni dovolj pa še po glavi.