Prodajala 3-letnega sina

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Ženska je na družabnem omrežju objavila, da prodaja sina za izklicno ceno 12 dolarjev ali za najvišjo ponudbo. Gotovo si ni mislila, kako se bo objava končala ...
Oglej si celoten članek

Alex McDaniel iz ameriške države Mississippi je namero o prodaji 3-letnega sina objavila v šali, a nekateri so jo očitno vzeli smrtno resno. Med njenimi prijatelji ali sledilci se je našel nekdo, ki je njeno namero prijavil službi za zaščito otrok.

Čez nekaj dni so žensko na njenem delovnem mestu obiskali socialni delavci, ki so jo obvestili, da bodo morali vzeti njenega sina iz vrtca, da bi se z njim pogovorili. Poudarili so ji, da gre za pogovor, v katerem bodo preverili, ali obstaja resna nevarnost zanj v njeni bližini.

Ne glede na to, da jih je prepričevala, da je šlo zgolj za šalo, so socialni delavci vztrajali, da preiščejo tudi domovanje družine, da bi se prepričali, da otrok raste v zdravem okolju.

napake na pristojnem centru Babica umorjenega triletnega dečka: Kje so bili pristojni?

Materi je grozilo celo, da ji bodo sodili zaradi trgovine z ljudmi, a njen odvetnik je pristojne vendarle uspel prepričati, da je šlo za morda res neslano šalo. Alex McDaniel je sicer novinarka, prepričana je, da jo je nekdo prijavil zgolj zaradi tega, da bi se ji maščeval zaradi njenega dela. Na Twitterju jo spremlja več kot devet tisoč ljudi.

"Seveda nimam dokazov, da je šlo za načrtovani napad name, vendar vsaj vsi vemo, kako je v primeru novinarjev: ali imamo sovražnike, ali pa ne opravljamo dobro svojega posla," je primer pokomentirala mama 3-letnega fantka.

trgovina z ljudmi Trgovina z ljudmi tudi v Sloveniji

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 17:08 24. Oktober 2017.

    O tem se ne moreš šaliti! Žalostno.

  • 07:57 24. Oktober 2017.

    V Sloveniji bi ji ga že odvzeli. Pa bi imela potem vsaj o čem pisati in se ne šaliti po …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.