Profesionalni dirkač - morilec

Foto: Žurnal24 Nesreča Marina Čolaka Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Nesreča Marina Čolaka Foto: Žurnal24 Nesreča Marina Čolaka Foto: Žurnal24 Nesreča Marina Čolaka Foto: Žurnal24 Nesreča Marina Čolaka Foto: Žurnal24 Nesreča Marina Čolaka Foto: Žurnal24 nesreča Marina Čolaka Foto: Žurnal24 Avtomobil ferrari modena 360 je popolnoma zgorel. (Foto: Kristina Stedul Fabac/P Foto: Žurnal24 Nesreča Marina Čolaka Foto: Žurnal24 Nesreča Marina Čolaka Foto: Žurnal24 Nesreča Marina Čolaka Foto: Žurnal24 Nesreča Marina Čolaka Foto: Žurnal24 Nesreča Marina Čolaka Foto: Žurnal24 Nesreča Marina Čolaka Foto: Žurnal24 Nesreča Marina Čolaka Foto: Žurnal24 Marin Čolak Foto: Žurnal24 Marin Čolak Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Ivana Obad Foto: Žurnal24 Ivana Obad Foto: Žurnal24 Ivana Obad Foto: Žurnal24 Ivana Obad

Your browser doesn’t support HTML5 video

Hrvaška policija je potrdila, da je včerajšnjo odmevno nesrečo, v kateri je zgorela 20-letna manekenka, povzročil voznik ferrarija, sicer profesionalni dirkač Marin Čolak.
Oglej si celoten članek

Proti 26-letnemu Marinu Čolaku je policija na tožilstvo že podala kazensko ovadbo. Preiskovalci so namreč ugotovili, da je Čolak med vožnjo po avtocesti proti Reki, malo naprej od razcepa Bosiljevo, s svojim ferrarijem modena 360 pri visoki hitrosti neprevidno zapeljal z levega na desni vozni pas. Pri tem je trčil ob nissana 350Z, v katerem je sicer sedel Čolakov 33-letni znanec. Ferrarija je po trku dvignilo v zrak, nato pa je po 70 metrih treščil v odbojno ograjo ter od tam na travnik ob avtocesti.

Fotografije nesreče si oglejte v GALERIJI. V zavihku VIDEO pa si oglejte posnetek Čolakovega divjanja s ferrarijem po zagrebških ulicah.

Vozilo se je še večkrat prevrnilo, ob tem pa je Čolaka, ki ni bil privezan, vrglo iz vozila.

Avtomobil se je med prevračanjem vnel, v njem pa je zgorela 20-letna Ivana Obad, ki je bila privezana in se ji ni uspelo rešiti iz vozila.

Čolak, sicer voznik v prvenstvu WTCC turing avtomobilov, je utrpel več zlomov, a ni v smrtni nevarnosti, piše Večernji list.

Ironično mu je življenje rešilo dejstvo, da ni bil pripasan. Od avtomobila je dobesedno ostala cela samo registrska tablica ZG MARIN. Deli avtomobila so bili raztrošeni daleč naokrog.

Nissanu se je uspelo ustaviti brez poškodb, vidne pa so posledice trka.

Požvižgali na varnost in predpise
Očividci so povedali, da sta oba avtomobila proti Reki drvela kot po prazni pisti, pri tem pa sta vozila slalom med avtomobili.

Študentka Ivana Obad je bila lani proglašena za najlepšo Dubrovčanko po izboru lokalnega časnika Dubrovački vjesnik.

V njen spomin so na Facebooku ustanovili skupino R.I.P. Ivana Obad.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.