Protestnikom v oči brizgali solzivec

Ameriški policisti in politiki so se očitno odločili, da bodo z vsemi močmi skušali ustaviti protestnike "Occupy", ki se borijo proti kapitalizmu in neenakosti, pa četudi ti protestirajo mirno. Policisti so namreč slednjim solzivec direktno brizgali v oči.
Oglej si celoten članek

Potem ko so oblasti več ameriških mest razgnale protestnike iz osrednjih trgov, so v petek na vrsto prišli študentje, ki so protestirali pred kalifornijsko univerzo v Daviesu.

Kot lahko vidite na videoposnetku, so mirne študente obkrožili policisti in vanje usmerili solzivce in sicer direktno v oči.

Policija je nato aretirala deset protestnikov, ki se niso želeli premakniti, množica pa je ob tem vzklikala: "Sram naj vas bodi!" Žrtev solzivca sta bila tudi dva novinarja televizijske postaje CBS 13.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:59 21. November 2011.

    Me zanima kako bi se končalo če bi bilo 50.000 študentov na kupu ? Pomojem policaji nebi tkole nonšalantno špricali …

  • 12:10 19. November 2011.

    Ja res nesramno da kaj takega počnejo. S takim načinom lahko človeku poškoduješ oči za vedno. A sploh ti policaji …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.