Prva dama na posnetku: "Dajte mi že jeb*** mir!"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nekdanja prijateljica ameriške prve dame na skrivaj snemala pogovore z njo, zdaj jih je javno objavila.
Oglej si celoten članek

Na ameriški televiziji CNN so sinoči predvajali dve leti star posnetek Melanie Trump, oziroma njen pogovor s Stephanie Winston Wolkoff, nekdanjo svetovalko prve dame. Melania se nekdanji prijateljici pritoži zaradi kritik, ki jih je bila deležna zaradi politike njenega moža glede ločevanja družin, ki so ilegalno prečkale mejo. "Pravijo, da sem sokrivka, da sem taka kot on in da ga podpiram," je dejala. Ob tem je dodala, da ljudje mislijo, da glede na položaj prve dame ne naredi dovolj.

Novice iz Bele hiše Donald in Melania pozitivna na covid-19

Nekdanja prijateljica prve dame slovenskega rodu, ki je napisala knjigo Melania in jaz, je snemala brez vednosti Melanie, osebni pogovor, v katerem je tudi nekaj kletvic - na CNN u so jih izbrisali - pa objavila po dveh letih, pred volitvami in izidu knjige.

Melania med pogovorom dotakne še božičnega okraševanja Bele hiše, ki sicer spada pod njene obveznosti.  "Prekleto trdo delam pri božičnih obveznostih, čeprav, komu je mar za božične stvari in dekoracije. Vseeno jih moram opraviti." Ob tem je prva dama potarnalada ji ljudje, četudi svoje božične dolžnosti izpelje, "očitajo in jo sprašujejo o otrocih, ločenih od svojih družin." 

"Dajte mi že že jeb*** mir!" Kje pa so bili, ko je to počel Obama?" Na posnetku Melania pove, da je poskusila združiti otroka in njegovo mamo, a je bilo treba iti skozi predpisane postopke. 

V drugem posnetku je dodala, da je poskrbljeno za begunske otroke, saj doma spijo na tleh. "Lepo skrbijo zanje, a seveda niso s svojimi starši in to je žalostno. A pridejo sem samo ali s 'kojoti' ali nezakonito in veš, treba je ukrepati." 

Melania je še dejala, da ni prepričana, če vsi priseljenci bežijo pred nevarnostmi v svojih državah. Po njenem jih naučijo, kaj naj rečejo, da bodo lahko ostali v ZDA. "Lahko bi ostali v Mehiki, a nočejo, saj Mehika ne poskrbi zanje tako kot Amerika."

Na posnetku se prva dama v solzah pritožuje, da njena prizadevanja niso bila medijsko odmevna.."Zgodbe ne bi naredili. Zgodbe ne bi naredili. Ne bi verjeli. Zgodbe ne bi storili, ker so proti nam, ker so liberalni mediji," je dejala. 

dezurni@zurnal24.si

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 00:35 3. Oktober 2020.

    pac butasti leftiji.. meje obstajajo z razlogom. Melania je legalen immigrant, to ni isto kot illegal aliens. Mame bi lahko …

  • 14:35 2. Oktober 2020.

    Pa prav ima ! Dajte ji že mir..!!

  • 11:30 2. Oktober 2020.

    prejšni vladi nibilo treba nagajati ker so sami sebi nagajali

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.