Prva nemška dama polni časopise

Foto: Žurnal24 "Da je izbral njo, je Wulfoova najboljša odločitev doslej," je zapisal Die Zeit. Foto: Žurnal24 Bettina Wulff, Christian Wulff Foto: Žurnal24 Bettina Wulff, Christian Wulff Foto: Žurnal24 Bettina Wulff, Christian Wulff Foto: Žurnal24 Bettina Wulff, Christian Wulff Foto: Žurnal24 Bettina Wulff, Christian Wulff Foto: Žurnal24 Bettina Wulff, Christian Wulff Foto: Žurnal24 Bettina Wulff, Christian Wulff Foto: Žurnal24 Bettina Wulff, Christian Wulff
Privlačna, visoka, uspešna, samostojna in poročena z novim nemškim predsednikom, ki je le za las prestal glasovanje. Bettina Wulff že polni strani nemških časopisov in tabloidov.
Oglej si celoten članek

Visoka je 180 centimetrov, s svojo pojavo pa 36-letna svetlolasa Bettina Wulff obrača glave in mediji so jo takoj vzeli za svojo ljubljenko. Svojega 15 let starejšega moža Christiana je spoznala na poslovnem potovanju leta 2006, ko je delala še kot predstavnica za medije v izdelovalcu pnevmatik Continental.

Bettino, ki je pred poroko z Wulffom živela kot mati samohranilka, so nemški mediji že začeli primerjati s Carlo Bruni in Michelle Obama in jo jemati za zgled sodobne ženske: mlada, dinamična in samostojna. V medijih se je po izvolitvi Wulffa na mesto predsednika države pojavilo več fotografij njene tetovaže na desni roki, ki jo je zakrivala tesna črna obleka, kot fotografij njenega moža. Tudi na slavnostni večerji se ni obotavljala svoje tetovaže pokazati medijem.

Zaradi nje je Christian Wulff po 18 letih zapustil svojo ženo, 51-letno odvetnico, s čimer je na kocko postavil svoj ugled. Kot vodjo krščanskih demokratov in katolika bi ga ločitev lahko drago stala. Poročila sta se leta 2008, a kljub temu je morala Bettina velikokrat zagovarjati svoje sodobne poglede na zakon in dejstvo, da je še vedno obdržala službo v eni izmed trgovskih verig.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.