Prvi božič brez hčerkice: "Srečen božič v nebesa"

Foto: Instagram
Foto: Instagram
19- mesečna hčerka smučarja Bodeja Millerja je poleti utonila v bazenu.
Oglej si celoten članek

"Srečen božič naši deklici v nebesih! Zelo te pogrešamo!" je zapisala Morgan Beck, odbojkarica in model ter žena nekdanjega vrhunskega smučarja Bodeja Millerja. Junija letos je par izgubil svojo komaj 19-mesečno hčer, ki je utonila v bazenu.
Grozljivo Podrobnosti tragične smrti Millerjeve hčerke

"2018 je bilo leto polno neopisne žalosti in silne radosti. Polovico leta smo žalovali in skušali preboleti izgubo našega angela, kar se zdi, kot nemogoča bitka, hkrati pa smo slavili rojstvo našega sina," je zapisala Morgan in ob tem objavila fotografijo cele družine s sliko umrle Emmy.

"Želeli smo si, da imajo naši otroci normalna življenja in to nas je gnalo naprej. Sicer bi se veselila novega začetka v letu 2019, vendar je po izgubi otroka to nemogoče. Torej na zdravo leto 2019, polno osebne rasti in številnih novih spominov z mojimi otroci, polnimi veselja in smeha," je še zapisala Morgan. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.