Svet
4992 ogledov

Prvi božič brez hčerkice: "Srečen božič v nebesa"

Bode Miller Instagram
19- mesečna hčerka smučarja Bodeja Millerja je poleti utonila v bazenu.
"Srečen božič naši deklici v nebesih! Zelo te pogrešamo!" je zapisala Morgan Beck, odbojkarica in model ter žena nekdanjega vrhunskega smučarja Bodeja Millerja. Junija letos je par izgubil svojo komaj 19-mesečno hčer, ki je utonila v bazenu.
bode miller Grozljivo Šport Podrobnosti tragične smrti Millerjeve hčerke

"2018 je bilo leto polno neopisne žalosti in silne radosti. Polovico leta smo žalovali in skušali preboleti izgubo našega angela, kar se zdi, kot nemogoča bitka, hkrati pa smo slavili rojstvo našega sina," je zapisala Morgan in ob tem objavila fotografijo cele družine s sliko umrle Emmy.

"Želeli smo si, da imajo naši otroci normalna življenja in to nas je gnalo naprej. Sicer bi se veselila novega začetka v letu 2019, vendar je po izgubi otroka to nemogoče. Torej na zdravo leto 2019, polno osebne rasti in številnih novih spominov z mojimi otroci, polnimi veselja in smeha," je še zapisala Morgan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Merry Christmas to our baby girl in heaven. We miss you so much! ........ 2018 has been a year full of overwhelming sadness and overwhelming joy. We have spent half of the year mourning and attempting to heal the loss of our angel which feels like an impossible battle all while celebrating the birth of our son. Seeking normalcy for our children has been our driving force forward. Normally I would be looking forward to a “fresh beginning” in 2019 but there is no more starting fresh after the loss of a child. So here’s to a healthy 2019 full of personal growth and creating many memories with my babies, full of smiles and laughs. Wishing everyone a special holiday season surrounded by loved ones.

A post shared by Morgan Miller (@morganebeck) on

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.