Psa ubila lastnico, ko ju je peljala na sprehod

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
Za 22-letno žensko je bil usoden sprehod s psi.
Oglej si celoten članek

Štiri dni po odkritju trupla 22-letne Bethany Stephens je policija zvezne države Virginia sporočila podrobnosti grozljive najdbe. 

Med iskanjem pogrešane Bethany je na njena psa naletel njen oče. Ko so policisti prišli do psov, so sprva mislili, da na tleh leži razmesarjena žival. Izkazalo pa se je, da je na tleh ležalo truplo lastnice, ki sta ga psa jedla. 

Obdukcija je pokazala, da sta psa najprej ugriznila žensko v vrat in obraz. "Videti je, da je nato padla na tla, izgubila zavest, na kar sta jo psa razmesarila," je dejal šerif Jim Agnew. Obdukcija je pokazala, da je bila žrtev v času napada živa.  

Policija podrobnosti sprva ni želela razkriti, a ker so se pojavile govorice in strah, da je na delu morilec, se je odločil spregovoriti. 

Izključili možnost napada divje živali

Oče je hčerko našel dan po tem, ko je izginila. "Žrtev je bila zelo, zelo poškodovana. Videti je vilo, da je bila mrtva že nekaj časa," je dejal šerif. Telo je bilo tako razmrcvarjeno, da niso imeli ničesar, s čimer bi lahko primerjali sledi ugrizov. Sledi ugrizov na glavi se ujemajo z ugrizom njenih psov in niso podobni nobeni divji živali, ki prebiva na tem območju. Poleg tega je eden od psov imel veliko krvi na ovratnici in vratu. 

Prijatelji pokojne se sprašujejo, kaj bi lahko psa napeljalo k takšnemu dejanju. Bethany je Tonko in Pacmana dobila, ko sta bila še mladička. Po besedah prijateljev naj bi bila nežna psa. Psa, ki sta tehtala skupaj dvakrat toliko kot Bethany, so uspavali. Njuna kadavra so ohranili in naj bi opravili obdukcijo. Želijo namreč pregledati njun prebavni trakt, kjer bodo iskali dodatne dokaze.   

Stephensova, ki se je pred kratkim ločila, naj bi po ločitvi psa pripeljala k očetu. Pred tem sta psa živela z njo v stanovanju, pri očetu pa sta bila zaprta v pesjaku na dvorišču. Edini stik z ljudmi naj bi psa imela v dneh, ko je na obisk prišla njuna lastnica in ju peljala na sprehod. To naj bi bilo približno petkrat na teden. Preiskovalci so dejali, da ne morejo vedeti, ali je dejstvo, da sta psa postala bolj izolirana, vodilo do takšnega izida. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • ode
    20:56 24. December 2017.

    Dvomim, da bi pes žrl babji loj.

  • 08:04 23. December 2017.

    zato pa imaš doma muce in ne pse

  • 05:49 21. December 2017.

    Jaz tudi!!! Tako bi morali reagirati ljudje,kadar so jim kratene svobodne pravice.Zlasti otroci,ko jih socialna kruto,neusmiljeno iztrga iz rok staršev …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.