Svet
16849 ogledov

Psa ubila lastnico, ko ju je peljala na sprehod

Psi pitbuli so s krvavim napadom na štirimesečnega dojenčka v Las Vegasu vnovič Žurnal24 main
Za 22-letno žensko je bil usoden sprehod s psi.

Štiri dni po odkritju trupla 22-letne Bethany Stephens je policija zvezne države Virginia sporočila podrobnosti grozljive najdbe. 

Med iskanjem pogrešane Bethany je na njena psa naletel njen oče. Ko so policisti prišli do psov, so sprva mislili, da na tleh leži razmesarjena žival. Izkazalo pa se je, da je na tleh ležalo truplo lastnice, ki sta ga psa jedla. 

Obdukcija je pokazala, da sta psa najprej ugriznila žensko v vrat in obraz. "Videti je, da je nato padla na tla, izgubila zavest, na kar sta jo psa razmesarila," je dejal šerif Jim Agnew. Obdukcija je pokazala, da je bila žrtev v času napada živa.  

Policija podrobnosti sprva ni želela razkriti, a ker so se pojavile govorice in strah, da je na delu morilec, se je odločil spregovoriti. 

Izključili možnost napada divje živali

Oče je hčerko našel dan po tem, ko je izginila. "Žrtev je bila zelo, zelo poškodovana. Videti je vilo, da je bila mrtva že nekaj časa," je dejal šerif. Telo je bilo tako razmrcvarjeno, da niso imeli ničesar, s čimer bi lahko primerjali sledi ugrizov. Sledi ugrizov na glavi se ujemajo z ugrizom njenih psov in niso podobni nobeni divji živali, ki prebiva na tem območju. Poleg tega je eden od psov imel veliko krvi na ovratnici in vratu. 

Prijatelji pokojne se sprašujejo, kaj bi lahko psa napeljalo k takšnemu dejanju. Bethany je Tonko in Pacmana dobila, ko sta bila še mladička. Po besedah prijateljev naj bi bila nežna psa. Psa, ki sta tehtala skupaj dvakrat toliko kot Bethany, so uspavali. Njuna kadavra so ohranili in naj bi opravili obdukcijo. Želijo namreč pregledati njun prebavni trakt, kjer bodo iskali dodatne dokaze.   

Stephensova, ki se je pred kratkim ločila, naj bi po ločitvi psa pripeljala k očetu. Pred tem sta psa živela z njo v stanovanju, pri očetu pa sta bila zaprta v pesjaku na dvorišču. Edini stik z ljudmi naj bi psa imela v dneh, ko je na obisk prišla njuna lastnica in ju peljala na sprehod. To naj bi bilo približno petkrat na teden. Preiskovalci so dejali, da ne morejo vedeti, ali je dejstvo, da sta psa postala bolj izolirana, vodilo do takšnega izida. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 7
 • ode 20:56 24.december 2017.

  Dvomim, da bi pes žrl babji loj.

 • 1a2b3c 08:04 23.december 2017.

  zato pa imaš doma muce in ne pse

 • Avatar yugoslavija
  yugoslavija 05:49 21.december 2017.

  Jaz tudi!!! Tako bi morali reagirati ljudje,kadar so jim kratene svobodne pravice.Zlasti otroci,ko jih socialna kruto,neusmiljeno iztrga iz rok staršev in jih odvleče v krute / tiranske rejniške družine.