Šport > Nogomet
2987 ogledov

Nogometašev pes pogrizel otroka, zdravniki zgroženi

angelo henriquez Instagram
V Zagrebu je pes nogometaša Dinama napadel 21-mesečnega otroka.

Hrvaški mediji poročajo, da je pes v lasti Angela Henriqueza, ki od leta 2015 igra v Zagrebu, pogrizel 21-mesečnega otroka.

Dečka so prepeljali v bolnišnico, kjer je dobil 50 šivov. Utrpel je poškodbe obraza, vrata, skalpa in ušes.

Na srečo se je izognil poškodbam vitalnih organov in ostaja pod drobnogledom zdravnikov, ki bodo v prihajajočih dneh naredili vse, da preprečijo morebitne okužbe.

"Sin je prestal operacijo. Dobil je 50 šivov. Zdravniki so zgroženi. Rekli so, da česa takšnega še niso videli. Še vedno ne morem verjeti. Z ženo sva bila v hiši, pazila ga je babičina prijateljica. Žoga mu je padla z balkona. Odšla sta jo iskat, nato se je zgodilo. Sosedov pes je pritekel na dvorišče, ga zgrabil za obraz in vlekel. Lastnica se je opravičevala in kasneje sporočila, da ji je žal, medtem ko je njen partner le dejal, da se mu mudi na trening," je za Novi list povedal pretreseni oče.

Oglasil se je tudi nogometaš: "Iskreno mi je žal in šokiran sem nad tem, kar se je zgodilo. Ne morem opisati, kako se počutim. V šoku sem. V stiku sem s starši, ki so v strahu za sina in njegovo zdravje. Vse bi dal, da se to ne bi zgodilo. Upam, da bo vse v redu. Mariju želim čim hitrejše okrevanje."

 

I like bothering Kron with hugs #Kronsito #mojpasito#rainydays

A post shared by Angelo Henriquez Iturra (@anriquez9) on


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice