Pse bodo množično pobijali

Foto: Reuters Psi iz Bukarešte Foto: Reuters Psi iz Bukarešte Foto: Reuters Psi iz Bukarešte Foto: Reuters Psi iz Bukarešte Foto: Reuters Psi iz Bukarešte Foto: Reuters Psi iz Bukarešte
Romunske oblasti so odobrile evtanazijo vse pouličnih psov, ki ne bodo oddani v roku dveh tednov.
Oglej si celoten članek

Še posebno hude težave z velikim številom uličnih psov imajo v Bukarešti, kjer na ulicah živi  več kot 60.000 psov. Oblasti so se odločile za izvajanje skrajnih ukrepov, in sicer vse ulične pse, ki v roku dveh tednov ne bodo našli novega doma, bodo evtanizirali.

S prevelikim številom potepuških psov se v Bukarešti ukvarjajo že več desetletji, reševanje težave pa je zanetilo burne debate v vsej državi. Še dodatno so se okrepile lani, ko je potepuški pes v enem od parkov v Bukarešti ubil štiriletnega dečka.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 09:53 9. Oktober 2014.

    Lahko je teb od tle govort , ko LJ nima enega potepuškega psa. V Sarajevu starejšim ljudem sploh ne uspe …

  • 09:47 9. Oktober 2014.

    Da v Bukarešti! V Romuniji je tolk potepuških psov , da se sploh s kolesom ne da pelat !

  • 20:56 12. Avgust 2014.

    ja lih take pobit k si ti

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.