Putin na koledarju zgoraj brez

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Ruski predsednik Vladimir Putin je dobil koledar za leto 2016. Tiskan je v omejeni nakladi dvesto tisoč izvodov, ki je že davno razprodana.
Oglej si celoten članek

Novinar BBC-ja se v prispevku norčuje in pravi: "Kako bi bilo, če bi s predsednikom Vladimirjem Putinom preživeli vse leto?" In dodaja: "Sedaj imate priložnost. Predstavljamo vam Putinov koledar za leto 2016."

Na naslovnici koledarja piše: "Več bo prijaznosti in ljubezni, bolj bomo zaupali in bolj bomo močni. To pomeni, da bomo zagotovo uspeli."

Na več fotografijah se ruski predsednik predstavlja zgoraj brez, ko je na počitnicah oz. ribari, sicer pa je na posnetkih v cerkvi, med dvigovanjem uteži, oblečen v vojaška in navadna oblačila. Vsaka fotografija je opremljena s citatom, teme pa se menjajo, od ljubezni do psov, ruskih žensk, ribarjenja ter ruske vojaške moči. 

V trenutku razprodan

V Novembru spoznamo, da imajo Putin in psi "tople občutke", v marcu pa, da so ruske ženske "najlepše". 

Putinov kolendar je v 200.000 izvodih izdal tabloid Zvezdi I Soveti (Zvezde in nasveti). Po pričakovanjih je bil v državi, kjer ima Putin 80 odstotno podporo, koledar v trenutku razprodan. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.