Putin o prednostih skupinskega seksa

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Izjava, primerna za predsednika? Vladimir Putin je v intervjuju razkril svoja razmišljanja o skupinskem seksu.
Oglej si celoten članek

"Nekateri pristaši skupinskega seksa pravijo, da je boljši kot seks dveh oseb, saj lahko – tako kot pri vsakem skupinskem delu – vmes počivate," je v prvem intervjuju po inavguraciji za televizijsko postajo pod nazorom Kremlja, dejal ruski predsednik Vladimir Putin

Opazko je izrekel v delu intervjuja o obsojeni aktivistki Nadeždi Tolokonikovi iz skupine Pussy Riot. Ta je leta 2008 bila del skupine, ki je v moskovskem državnem muzeju leta 2008 izvedla orgijo.

"To je bila njihova stvar. Ljudje lahko delajo, kar želijo, če le ne kršijo zakona," je dejal o tem Putin, ki pa ni hotel komentirati ali se mu kazen za članice skupine Pussy Riot ne zdi prehuda, poroča The Telegraph.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.