"Raje kot McDonald's jejte rusko hrano"

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Glavni ruski zdravstveni inšpektor Genadij Oniščenko se je zelo kritično opredelil do hrane, ki jo v svojih restavracijah ponuja McDonald's. Prebivalcem je tako svetoval, naj raje kot hrano iz omenjene restavracije s hitro prehrano jedo domačo rusko hrano.
Oglej si celoten članek

"Državljane opozarjam, da burgerji, tudi brez črvov, niso najboljša izbira za prehranjevanje za prebivalce Moskve in Rusije. To ni naša hrana," je dejal Oniščenko, kot poroča Moscow Times.

Prvi zdravstveni inšpektor je ta nasvet izrekel, potem ko je neka ženska v eni izmed McDonald'sovih restavracij ob naročilu McChickna v sendviču našla črva.  Po njegovem mnenju omenjeni sendvič predstavlja pravo sramoto za hrano, poroča Radio Free Europe Radio Liberty.

Hrana iz ameriške verige restavracij s hitro prehrano sicer ni prva, ki jo je doletela kritika ruskega inšpektorja. Pred časom je namreč kritiziral tudi tradicionalne japonske jedi sušije, ukrajinski sir, gruzijsko vino in belorusko mleko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.