Ravnatelj: Pospremil sem ju na letovanje, a se ne bosta vrnili

Foto: Pixell
Foto: Pixell
Dve učenki sedmega razreda sta umrli, dve sta poškodovani v bolnišnici.
Oglej si celoten članek

Hrvaški mediji poročajo o tragični nesreči, ki se je zgodila danes dopoldne na počivališču avtoceste med Novskim in Okučanim v smeri Zagreba. 

Tragična nesreča Na morje ti dve učenki ne bosta prispeli

Kamion je z veliko hitrostjo zapeljal med ljudi na počivališču, pri čemer sta umrli učenki sedmega razreda Osnovne šole Dalj. Težko sta bili poškodovani še dve deklici, ki se zdravita v bolnišnici.

"Na žalost je naša osnovna šola ostala brez tega, kar nam je najbolj dragoceno - to so naši otroci," je povedal ravnatelj OŠ Dalj Marko Stanić. "Na žalosten način smo izgubili dve učenki sedmega razreda naše šole, ki sta zjutraj z veseljem odšle. Pospremil sem jih na letovanje, a se ne bosta vrnili, ne k nam, ne k svojim staršem."

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 19:04 7. Junij 2019.

    pri teh nesrecah se vedno zgovarjajo na vse zivo, samo na prekleto nizek IQ bekaterih posameznikov s 0% sposobnosti predvidevanja …

  • 18:45 7. Junij 2019.

    Kaj pa ročna zavora ? Se ni spomnil na ročno?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.