Svet
18408 ogledov

Na morje ti dve učenki ne bosta prispeli

Nesreča Hr Facebook
Huda nesreča pri počivališču avtoceste. Kamion med ljudi.

Na Hrvaškem odmeva huda nesreča, do katere je prišlo danes dopoldne okrog 9.40 pri počivališču avtoceste med Novskim in Okučanim v smeri Zagreba.

Kamion je z veliko hitrostjo zapeljal med ljudi na počivališču. Hrvaška policija je za tamkajšnje portale že potrdila, da sta dve osebi umrli, še dve sta huje poškodovani.

Po neuradnih informacijah hrvaških portalov sta umrli dve mladi ženski osebi, šlo naj bi za dijakinji, ki sta bili skupaj z ostalimi dijaki na poti na morje. V trenutku nesreče sta zapuščali svoj avtobus.

V bolnišnici, je poročal Radio Nova Gradiška, sta še dve mladi ženski v svojih dvajsetih letih, ena je v kritičnem stanju. Nekateri drugi portali poročajo, da sta poškodovana še dva dijaka, a zanesljivih informacij glede poškodovanih v tem trenutku še ni.

Voznik kamiona je gasilcem na mestu nesreče povedal, da so mu odpovedale zavore na vozilu.

Več informacij v tem trenutku ni znanih.

Hrvaška avtocesta Razkrivamo Avto Razkrivamo: Lokacije, kjer na Hrvaškem prežijo najmodernejši radarji meja Po slovenski odločitvi Svet Grozi popoln prometni kolaps med vikendi

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.