Razkosanemu manjkalo nekaj zob

Foto: Tino Juric/PIXSELL
Foto: Tino Juric/PIXSELL
Potem ko so pretekli teden v Splitu našli del moškega trupa, so policisti razkrili, da se je moški najverjetneje težje gibal.
Oglej si celoten članek

Preteklo sredo so v pristanišču Zenta našli razpadajoče golo truplo brez glave in nog, policisti pa so kasneje ugotovili, da gre za moškega. Zdaj pa sumijo, da je bil slabo okreten, zato meščane prosijo za pomoč. "Če je kdorkoli v bližini videl osebe, ki se težje gibljejo in jih potem dlje časa ni bilo na spregled, naj o tem prosim obvesti policijo," je za Dnevnik.hr povedala tiskovna prestavnica splitske policije, Sanja Nazlić.

Čeprav so pred nekaj dnevi objavili fotorobot 65-letnega moškega, še vedno ni znano, kdo je. Ve pa se, da je bil brutalno pretepen, ubit, razkosan in nato vržen v morje. Visok je bil približno 170 centimetrvo, imel je sivo-modre oči, manjkalo mu je nekaj zob, na nekaterih pa je imel zlate prevelke. Našli so njegov trup, glavo in nogo, drugo pa še vedno pogrešajo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 23:57 24. Oktober 2012.

    Ne vem , ampak meni je zelo podoben enemu mojemu dobremu znancu v ST , odgovarja tudi po letih . …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.