Svet
6 ogledov

Razkosanemu manjkalo nekaj zob

truplo Split Tino Juric/PIXSELL
Potem ko so pretekli teden v Splitu našli del moškega trupa, so policisti razkrili, da se je moški najverjetneje težje gibal.

Preteklo sredo so v pristanišču Zenta našli razpadajoče golo truplo brez glave in nog, policisti pa so kasneje ugotovili, da gre za moškega. Zdaj pa sumijo, da je bil slabo okreten, zato meščane prosijo za pomoč. "Če je kdorkoli v bližini videl osebe, ki se težje gibljejo in jih potem dlje časa ni bilo na spregled, naj o tem prosim obvesti policijo," je za Dnevnik.hr povedala tiskovna prestavnica splitske policije, Sanja Nazlić.

Čeprav so pred nekaj dnevi objavili fotorobot 65-letnega moškega, še vedno ni znano, kdo je. Ve pa se, da je bil brutalno pretepen, ubit, razkosan in nato vržen v morje. Visok je bil približno 170 centimetrvo, imel je sivo-modre oči, manjkalo mu je nekaj zob, na nekaterih pa je imel zlate prevelke. Našli so njegov trup, glavo in nogo, drugo pa še vedno pogrešajo.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 23:57 24.oktober 2012.

    Ne vem , ampak meni je zelo podoben enemu mojemu dobremu znancu v ST , odgovarja tudi po letih . Nisem ga pa videl že 2 leti in lahko , da je končal na vozičku ! Bom se jutri telefonsko pozanimal !